what going on?
Abang Long Fadil 2

Abang Long Fadil 2

Dec. 14, 2017Malaysia13
Your rating: 0
8.7 80 votes

Video trailer

Director

Director

Cast

Synopsis

A story about Fadil who fall into mafia world led by Taji Samprit and his son Wak Doyok. An incident causes Inspector Wahab and Inspector Shuib to suspect Fadil as Tiger, a professional assassin.

Abang Long Fadil 2
IMDb Rating8.1 801 votes

Similar titles

(15) comments

  • tohaiOctober 18, 2017Reply

    takboleh tgok pun admin ?

  • AriffOctober 18, 2017Reply

    X boleh download ka? Dk suqoh org download pa x taw bnyk sgt.

  • BARAGASOctober 19, 2017Reply

    Ntah..ads je ade..ni kakitube ke kaki kencing

    • adminOctober 19, 2017Reply

      Dah Noob tu noob..

      • L.A.DOctober 20, 2017Reply

        admin thorbaekkk… ads tu perkara biasa,,xnk ada ads p beli tiket tgk kt panggung.. (-_-))==’

  • KkkOctober 23, 2017Reply

    Link kena delete, please fix

  • jarangasOctober 24, 2017Reply

    admin link dlm openload da xde…mcm mana nk dwnd..??

  • joyOctober 26, 2017Reply

    boek

  • MuhammadhasifNovember 4, 2017Reply

    Good

  • Aceler..November 14, 2017Reply

    Kanapa tak boleh mainnn😫

    • adminNovember 17, 2017Reply

      tekan button play pun x leh?

      • joeDecember 13, 2017Reply

        JOBO ADMIN

  • NGNovember 22, 2017Reply

    Pada yg nak download video , harap download tubemate kat google pastu copy link kat web ni dan paste di tubemate and then tekan lame2 di tempat video ni nanti keluar , setting untuk download and then done , size video ni dalam 383.1 MB , harap korang dah stanby internet besar2 untuk download video ni #thanksmelater #youtuber

  • Jilake is realNovember 22, 2017Reply

    Susah siot nk download , penuh dengan iklan , abis tenet kt sito ja

    • adminNovember 23, 2017Reply

      sini streaming saja

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website